Uitvaart regelen? Bel 085 - 016 00 70

Bel ons direct om een overlijden te melden:

085-016 10 68 ook voor vragen & hulp

uitvaartcentrum

Leiden

Uitvaartcentrum Leiden

Een uitvaart in Leiden kan heel mooi geregeld worden in Uitvaartcentrum Leiden. Met een crematorium in hetzelfde pand en een begraafplaats nabij is het ook logistiek een prettige plek. De fris gekleurde aankleding van de ruimtes met mooie foto’s en schilderijen aan de wand bieden een stijlvol geheel. Terwijl de natuurrijke buitenwereld ook binnen voelbaar is, is er bij mooi weer ook een buitenaula. Gelegen aan een vijver geeft deze locatie het afscheid een speciaal tintje. De steiger waar de overledene per boot kan aankomen maakt een uitvaart in Leiden bijzonder. Met alle moderne voorzieningen qua beeld en geluid is een plechtigheid hier goed zichtbaar en hoorbaar.

Persoonlijke verzorging voor uitvaart in Leiden

Als een dierbare komt te overlijden is het van belang dat de verzorging respectvol en met zorgvuldige aandacht wordt gedaan. Uitvaartcentrum Leiden beschikt hiervoor over twee rouwkamers, die een huiselijke, warme uitstraling hebben. Hier kunt u zelf, eventueel met hulp van onze medewerkers, uw overleden naaste wassen en kleden. U kunt er ook voor kiezen alleen aanwezig te zijn of eventueel te helpen waar u dat wilt. Als u het liever overlaat aan ons is dat natuurlijk ook goed. Ook voor rituele bewassingen is de ruimte geschikt. Uitvaartcentrum Leiden beschikt ook over een familiekamer waar u 24/7 toegang toe heeft.

Een uitvaart in Leiden zowel binnen als buiten

Uitvaartcentrum Leiden beschikt over een aula, de Jan Steen-aula, waar 125 belangstellenden een zitplaats kunnen vinden en nog 100 personen staanplaatsen. Daarnaast is er de wat kleinere aula, de Boerhaave- aula, waar 75 aanwezigen kunnen zitten en 25 kunnen staan. Voor een kleiner gezelschap is er de familiekamer waar maximaal 15 personen een intieme plechtigheid kunnen bijwonen.

Een bijzondere plechtigheid kan het ook worden als het weer het toelaat de buiten aula te gebruiken. Met uitzicht op een vijver en met de mogelijkheid uw overleden dierbare met een boot te laten arriveren, zal de uitvaart in Leiden heel speciaal zijn.

Koffie of bubbels bij een uitvaart in Leiden

Natuurlijk is een goede kop koffie of een lekkere kop thee altijd welkom, ook de cake of koekjes zijn nog steeds heel gebruikelijk. Maar voor een uitvaart in Leiden met een uitgebreide keuze uit consumpties kunt u ook bij Uitvaartcentrum24 terecht. Wat u maar wilt, we kunnen het regelen. Het verwerken van verlies gaat vaak het beste als er met een goed gevoel aan het laatste afscheid kan worden teruggedacht. Een moment waarop verhalen gedeeld, herinneringen opgehaald en weer nieuwe gemaakt worden. En dat kan prima met koffie of thee, maar ook met andere drankjes en hapjes. Alles is bespreekbaar.

Bespreek uw wensen met Uitvaartcentrum24

Of u een uitvaart in Leiden nu in de grote aula, buiten of in een intieme familiekamer wilt laten plaatsvinden, Uitvaartcentrum24 denkt graag met u mee. Wat u ook kiest, en wat u ook liever achterwege laat. Uw wensen zijn leidend. U kunt kiezen voor de nette standaardkist die in de pakketten is opgenomen, maar u kunt ook even kijken bij www.uitvaartkistwinkel.nl voor eventuele betaalbare alternatieven. Voor mooie rouwboeketten kunt u goed terecht bij www.heavenly-flowers.nl. Profiteer van onze ervaring en bespreek uw wensen.

Heeft u vragen over de mogelijkheden voor een uitvaart in Leiden, of wilt u een overlijden melden? Neem gerust contact met ons op.

Uitvaartcentrum24 is 24/7 bereikbaar.
Bel 085-0161068 of mail info@uitvaartcentrumleiden.nl.

First slide

First slide

First slide