Uitvaart regelen? Bel 085 - 016 00 70

Bel ons direct om een overlijden te melden:

085-016 10 68 ook voor vragen & hulp

uitvaartcentrum

Leiden

Wat zijn de kosten van een uitvaart in Leiden?

Een van de eerste zaken die u ter hand zult nemen na het overlijden van een naaste zal de eventuele uitvaartpolis zijn. U bent niet verplicht de uitvaartonderneming te bellen die uw verzekeraar adviseert. U bent hier geheel vrij in bij een kapitaalverzekering, mocht er een naturaverzekering zijn kunt u ook met Uitvaartcentrum24 in zee gaan. Uw persoonlijke uitvaartverzorger zal u dan vertellen wat voor u de mogelijkheden zijn. Door onze eerlijke prijzen en duidelijkheid in de geleverde dienstverlening kunt u hiermee toch meer regelen dat u wellicht voor mogelijk houdt. De kosten zijn altijd afhankelijk van de keuzes die u maakt. Wel zal Uitvaartcentrum24 u met behulp van de pakketten een overzichtelijk beeld geven van de kosten en van eventuele aanpassingen zult u ook snel de kosten weten.

Wilt u een overlijden melden of wilt u vrijblijvend wat informatie over de kosten van een uitvaart in Uitvaartcentrum Leiden? Bel Uitvaartcentrum24 op 085-0161068 of mail info@uitvaartcentrumleiden.nl.

Wat kost een crematie in Leiden?

In onderstaande pakketten staan drie varianten van een compleet verzorgde crematie in Leiden. De diverse mogelijkheden, met de daarbij behorende kosten van een uitvaart in Leiden. Mist u iets, of wilt u iets anders, dan kunt u dat altijd aangeven. Uw uitvaartleider van Uitvaartcentrum24 bespreekt dan de mogelijkheden en eventuele kosten. Voor vragen kunt u altijd contact opnemen.

Meer informatie

€ 2.399,-

crematie

Crematie Pakket A

  • Crematie in stilte (technische crematie).
  • U bepaalt het crematorium.
Meer informatie

€ 3.249,-

crematie

Crematie Pakket B

  • Geheel verzorgde crematie met een intiem/informeel afscheid.
  • U bepaalt het crematorium.
Meer informatie

€ 3.649,-

crematie

Crematie Pakket C

  • Geheel verzorgde crematie incl. plechtigheid en condoleance.
  • U bepaalt het crematorium.

Wat kost een begrafenis in Leiden?

Voor een geheel verzorgde begrafenis in Leiden kunt u kiezen uit onderstaande twee varianten met bijbehorende uitvaartkosten. Uiteraard kunt u naar wens eventuele aanpassingen of toevoegingen aangeven. Uw uitvaartleider van Uitvaartcentrum24 bespreekt de mogelijkheden met u en ook de eventuele extra kosten. De nota voor het begraven, het grafrecht en eventueel onderhoud van het graf, krijgt u van de begraafplaats zelf. Neem gerust contact op voor meer informatie.

Meer informatie

€ 2.399,-

begrafenis

Begrafenis Pakket Dienstverlening

  • Compleet verzorgde begrafenis excl. kosten van de begraafplaats.
Meer informatie

€ 4.299,-

begrafenis

Begrafenis Pakket Compleet

  • Compleet verzorgde begrafenis incl. plechtigheid én de aanschaf van een algemeen graf.